Thee - Bijkletsen Is Goud - 100% Leuk

Merk: 100 Procent Leuk
Thee - Bijkletsen Is Goud - 100% Leuk
€ 12,99
Binnen 2 werkdagen geleverd
  Binnen 48u in huis

op werkdagen

  Onmiddellijk afhalen

in Veldegem

  30 dagen retour*

voor als je je bedenkt

Gratis verzending vanaf € 49  Gratis verzending v.a. €49 of gratis afhalen
zelfde dag verstuurd  Niet tevreden? 30 dagen retour*
zelfde dag verstuurd  Binnen 2 werkdagen in huis
inpakservice  Inpakservice voor een kant-en-klaar cadeautje
Vlotte klantenservice  Vlotte klantendienst

Thee - Bijkletsen Is Goud - 100% Leuk

Spreken is zilver, bijkletsen goud. Vooral onder genot van een grote kop thee. Dit cadeau bevat 2 glazen buisjes met thee: groene thee met citroengras en zwarte thee met kaneel. Aan de achterkant van de verpakking vind je een luikje met 10 theezakjes! Je hebt dus alles bij de hand om voor jou en je vriendin een kop thee te zetten. Laat het bijkletsen maar beginnen!

Cadeau met aandacht

Onze thee wordt hand geplukt in Sri Lanka. Door het drinken van deze thee steun je de Fair Tea Foundation. Een onafhankelijke, non-profit organisatie die samenwerkt met lokale bedrijven in Sri Lanka om de gezondheidscondities en leefomstandigheden van mensen die wonen en werken op theeplantages in Sri Lanka te verbeteren. De doelstelling is dat ieder individu op de theeplantages in Sri Lanka de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van medische faciliteiten en scholing, alsmede het creëren van goede leefomstandigheden.

Ingrediënten: Gearomatiseerde groene thee met citroengras: groene thee 72%, citroengras 25%, natuurlijk aroma. Gearomatiseerde zwarte thee met kaneel: zwarte thee 88%, kaneel 10% natuurlijk aroma.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de thee nog op zoek naar andere cadeaus? Bekijk al onze 100%LEUKe geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker!

EAN 8720865742182

Omschrijving

Productdetails

2402LEUK012

Uitgebreide gegevens

Lengte
7 cm
Hoogte
17 cm
Breedte
9 cm

Specifieke referenties

ean13
8720865742182