Start je eigen webshop

Een droom die werkelijkheid wordt

Droom je van een carrièreswitch waarbij jij zelf de touwtjes in handen neemt? Mag elke dag er anders uitzien en wil je je creatieve droom najagen? Spring dan snel op de trein van de e-commerce en begin je eigen webwinkel! Dit webshop boek helpt jou aan de hand van tips & tricks en do's & don'ts op weg om een eigen zaak op te bouwen, of om de stap te zetten naar een online webwinkel.

Aan de hand van vlot geschreven hoofdstukken loodst dit boek jou doorheen alle aspecten binnen de e-commerce. Van vinden van de gepaste software, het bedenken van een catchy bedrijfsnaam tot zelfs het fotograferen van producten en de kneepjes van het vak om hoog in de zoekresultaten te komen.

E-commerce zit in de lift

Jaar na jaar stijgen de cijfers als het op onlinewinkelen aankomt. Steeds meer mensen spenderen steeds vaker steeds meer geld aan steeds meer goederen of diensten in onlinewinkels. Hoog tijd dus om als ondernemer werk te maken van je webwinkel.

Start je eigen webshop loodst je door het hele proces, van het bedenken van een goede bedrijfsnaam tot het verzenden van je eerste order. Ontdek hoe je dankzij SEO en SEA beter wordt gevonden in Google, welke betaalmethodes je voor je shop kunt kiezen en hoe je je producten kunt fotograferen als een professional. Stap per stap leer je de juiste software te kiezen, betrouwbare leveranciers te vinden en correct om te gaan met wettelijke bepalingen als GDPR. Na het lezen van dit boek kun je zelf aan de slag om een eigen onlineshop op te richten of om je huidige webwinkel te verbeteren.

Simon David heeft zich als grafisch vormgever gespecialiseerd in het bouwen en verbeteren van webshops. Als eigenaar van twee webwinkels kent hij de kneepjes van het vak als geen ander.

Start je eigen webwinkel boek

Heb je na dit alles te lezen alleen nog maar meer zin gekregen om jouw eigen webwinkel te openen? Laat je dan snel onderdompelen in een vat vol tips en verslind dit 144 pagina's tellende boek om jou snel op weg te helpen. "Start je eigen webshop" is vanaf nu te koop online en in jouw favoriete boekhandel.

Heel veel succes!

Ontdek het boek >

EAN 9789463372879
ISBN 978-94-6337-287-9

Start-je-eigen-webshop
Start je eigen webshop - 2021 - Pelckmans