Start je eigen webshop - Pelckmans Uitgeverij

Merk:
Start je eigen webshop - Pelckmans Uitgeverij
€ 22,50
Binnen 2 werkdagen geleverd
  Binnen 48u in huis

op werkdagen

  Onmiddellijk afhalen

in Veldegem

  30 dagen retour*

voor als je je bedenkt

Gratis verzending vanaf € 49  Gratis verzending v.a. €49 of gratis afhalen
zelfde dag verstuurd  Niet tevreden? 30 dagen retour*
zelfde dag verstuurd  Binnen 2 werkdagen in huis
inpakservice  Inpakservice voor een kant-en-klaar cadeautje
Vlotte klantenservice  Vlotte klantendienst

Start je eigen webshop - Pelckmans Uitgeverij

Als eigenaar van de twee webwinkels Lola Life Lines en Lacarta.be wou ik graag andere, misschien nog twijfelende, ondernemers een duw in de goede richting geven. En hoe kon ik dat beter doen dan alle tips & tricks te bundelen in een boek?

Jaar na jaar stijgen de cijfers als het op onlinewinkelen aankomt. Steeds meer mensen spenderen steeds vaker steeds meer geld aan steeds meer goederen of diensten in onlinewinkels. Hoog tijd dus om als ondernemer werk te maken van je webwinkel.

Start je eigen webshop loodst je door het hele proces, van het bedenken van een goede bedrijfsnaam tot het verzenden van je eerste order. Ontdek hoe je dankzij SEO en SEA beter wordt gevonden in Google, welke betaalmethodes je voor je shop kunt kiezen en hoe je je producten kunt fotograferen als een professional. Stap per stap leer je de juiste software te kiezen, betrouwbare leveranciers te vinden en correct om te gaan met wettelijke bepalingen als GDPR. Na het lezen van dit boek kun je zelf aan de slag om een eigen onlineshop op te richten of om je huidige webwinkel te verbeteren.

Simon David heeft zich als grafisch vormgever gespecialiseerd in het bouwen en verbeteren van webshops. Als eigenaar van twee webwinkels kent hij de kneepjes van het vak als geen ander.

Het Start je eigen webshop boek telt maar liefst 144 pagina's boordevol tips om ook van jouw zaak een online succes te maken.

EAN 9789463372879

Omschrijving

Productdetails

2104PELCK001

Specifieke referenties

isbn
978-94-6337-287-9
ean13
9789463372879