Wij zijn Lola Life Lines

Nice to meet you!

Ik ben Simon, een frisse dertiger met een passie voor kwalitatieve producten, een eerlijke werkwijze en open communicatie. Ik doe er dan ook alles aan om Lola Life Lines op deze manier te laten groeien. Pas wanneer jullie gelukkig zijn, ben ik dat ook.

Hoe het allemaal begon

De webwinkel Lola Life Lines werd in 2008 in het leven geroepen door Lies en Dieter. Met een ruim assortiment aan hippe kinderkledij, decoratie en zelfs meubels werd Lola Life Lines groter en beter. Na duizenden verzonden pakketjes en minstens evenveel tevreden klanten besloten Lies en Dieter in 2017 een andere weg in te slaan.

Eind 2017 had ik met mijn eigen webshop, www.lacarta.be, een hoogtepunt bereikt en wou heel graag uitbreiden. Ik kwam met Lies in contact en niet veel later wisselde Lola Life Lines officieel van eigenaar. Ik had een hele uitdaging voor de boeg en wou het dan ook minstens zo goed doen als de vorige eigenaars.

Ik verhuisde alle spullen van het magazijn in Brugge naar ons eigen huis in Assebroek om zo sneller op de bal te kunnen spelen. Pakketten konden sneller ingepakt worden en voorraad kon in enkele ogenblikken nagekeken worden. Klanten kunnen ook ten allen tijde bij mij terecht om een boekentas te passen, nieuwe collecties te bekijken of om een pakketje op te halen.

De toekomst van Lola Life Lines

Steeds meer merken we de nood aan milieuvriendelijke, kwalitatieve en originele merken en producten. Door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste trends kunnen we die noden zo goed mogelijk invullen.

Elke dag proberen we Lola Life Lines een beetje beter te maken, zodat jullie met volle goesting en een gerust hart kunnen blijven ontdekken.

Dit ben ik

Wij zijn Lola Life Lines

Simon van Lola Life Lines